donderdag 24 mei 2012

Vrij gezellig!

12 mei stond de vrijgezellenparty op de planning, maar mijn lijf liet het afweten dus werd de boel verplaatst.
Hij was al enigzins aangepast; geen hele dag slenteren, geen afsluiter in de kroeg.....
Maar toen ik me een aantal dagen aardig beroerd voelde en eigenlijk geen puf had voor wat dan ook, werd een totaal aangepaste versie bedacht. Niks geen geslenter waar dan ook, maar heerlijk thuis bij mijn schone zuster.Ik wist wel welke dag, vrijdag de 18e,maar had geen idee hoe laat, wie, wat of waar...
Best zenuwachtig en nog zenuwachtiger gemaakt door mijn zwager die het maar bleef hebben over een lekkere stripper, zat ik te wachten op wat komen ging. Ik hou er zooooo niet van, ik begrijp dan ook echt niet dat er vrouwen zijn die een kaartje voor de chippendales kopen. Al kreeg ik geld toe, dan nog niet!
Kwart over 6 vroeg ik me toch af of er wel wat gebeuren zou...ik had trek, en ik wist wel dat er eten bij zat. Nog voor ik me kon vergrijpen aan iets ongezonds klonk er getoeter voor de deur. Mijn nichtje, zusje en moeder....TUUUTTUUUUUTUUUUUTUUUTTTUUUUT...... jahaaaaaaa ik kom er aan...TUUUUTUUUUUTUUUUUT

Ik kreeg meteen een witte pet in mijn handen geduwd met daarop Bride en een sluitertje...(ik zit goed verstopt voor de muggen deze zomer!) en daar gingen we, richting het huis van schone zus.

Ontvangst met een grote mand met kado's (altijd goed!) ik zal een aantal hoogstandjes noemen: een penismeter, een kouseband, een hoe word ik de perfecte echtgenote boekje, een ik-wil-NU-sexbel.....enne oh ja ook nog een aantal bruikbare kado's ;-)

Daarna aan de gourmet en daarbij was ik weer zo eigenwijs om mee te proosten met Asti (mousserend wijntje dat smaakt naar én drinkt limonade) want tja, daar moet op gedronken worden hi ha HOOOOOOOO....kots- en kotsmisselijk, opvliegerig...ach ja...wat zal ik eens zeggen, stom van mezelf...maar ja, soms wil je gewoon even meedoen. Na een glas cola en wat frisse lucht zakte de boel weer én was ik in staat de After Eight taart van mijn vader te eten (nou moet ik eerlijk zeggen dat er meer voor nodig is hoor, om me dat niet te laten eten)

En toen was het tijd voor "minute to win it" wat ben ik seeelecht zeg. Ik kan niet zuigen (aan onschuldige M&Ms), maar ook niet blazen (tegen een bel). Met als resultaat de poedelprijs, weer zo'n intelligent iets: een eetbare string.
Er zijn 5 mensen met een ei op hun hoofd, dankzij een ei op hun hoofd.....verder heeft iedereen striemen door een fijn touw dat van top tot teen tussen je huid en kleding zo snel mogelijk naar de volgende getrokken moest worden....fijn bedacht, zusje! ;-) het scheelt dat zij één van de vijf eggheads is.

Rond 12 uur stortte mijn boel toch wel redelijk in...gesloopt..klaarrr

Totaal niet zoals je een vrijgezellenfeest zou verwachten, maar zooooooooooooooooooooo leuk.
Toppers zijn het!! Heb erg genoten!

Helaas 2 dagen later weer helemaal mis, of het nou een griep is of tumor. Van de top van mijn vinger tot mijn kleine teentje doet het ZEER....veel slapen en hang de halve dag boven een emmer of wc. Sorry hoor, dan moet je maar een modeblog volgen!1 opmerking:

  1. Ik had je een super oldskool vrijgezellenfeestje gegunt. compleet onverwacht met drank, wallen en een karaokebar en niet te vergeten Vette tapas en half 6 in de ochtend thuis komen. Maar heel eerlijk gezegd was dit toch ook wel vreselijk gezellig!
    Have fun met de panismeter en bel voor sex ow en niet te vergeten je dobbelsteentjes. x ma

    BeantwoordenVerwijderen