donderdag 26 januari 2012

Op safari

Een tijd geleden vroeg de NET-groep mij of ik mee zou willen werken aan een film(pje). Er bestaan reeds 2 films. In de eerste film kreeg je een uitleg over NET, in de tweede film een uitleg over de diverse behandelingen, en nu de derde film over patiënten. Wat doet het met je en hoe ga je er mee om.


De zebra staat symbool voor NET. En waar kun je zebra's vinden? In safaripark Beekse Bergen! Dus dinsdag na een kort nachtje, vroeg met z'n drietje op pad richting Hilvarenbeek. 
Heerlijke files onderweg, maar met Joarah in dromenland kwamen we tien over half 10 aan.

Direct door naar de zebrabus. Museumstukken, zoals de chauffeuse aangaf en dus weinig tot geen verwarming. Koud dat het was!
Carmen (van de NET-groep) legde ons uit wat de bedoeling was. Zij stelt mij vragen en ik beantwoord deze met daarin geformuleerd de vraag. Zodat later haar vragen weg vallen en mijn antwoorden als een verhaal overkomen. Daar zit je dan, met 2 camera’s op je snufferd, een geluidsman met z’n microfoon boven je hoofd bungelend en Carmen als volleerd interviewster die in gebarentaal aangaf dat ik harder moest praten….mijn hoofd zal er intelligent uitzien. HUH!? Wat gebaar je? ;-)
De bus ging langzaam rijden en de opnames begonnen. Gelukkig kreeg ik alle tijd en vrijheid om iets opnieuw te zeggen. Zo ook het woord Somatost… Somatoto…Somatoma…Somatosta….laat maar ja... dat spul dat ze injecteren.
Na een busreis waarin we eigenlijk geen dier gezien hadden, gezien de concentratie op de vragen gingen we nog een rondje park. Joarah vond het reuze interessant….Nog even een zebrahuidje en zebrakies vast gehad en toen was het tijd voor warmte! Restaurant in met een lekker broodje en een kopje thee. Begon langzaamaan mijn tenen weer te voelen!

Na wat luidruchtige gezinnen te hebben weggejaagd, konden we daar verder met de opnames.
Poeh, best lastig al die vragen. Moet je nog nadenken ook…sommige wat gevoeliger dan de ander. Maar helemaal naar mijn zin.

Al met al een leuke vermoeiende dag, ben zo benieuwd naar het eindresultaat.
Wij gingen slapend naar huis, nou ja, Joarah en ik. En Carmen en de cameraploeg gingen door naar het volgend interview.

Ik laat weten wanneer het eindresultaat te zien is. Geen première in Tuschinski, met rode loper en bubbels. Geen oscarnominatie. Maar goed, Carmen zou Jean-Paul vragen een rood kleedje voor ons huis te leggen, bubbels zitten ook in cola, en ach zo’n oscar, waar moet je die troep neerzetten….

ps. schone zus van www.gewoontaart.nl (ik zeg doen!), je zebra-stroopwafelcupcakes waren heeeeeeeeeerlijk. Heb ik van horen zeggen hè, want ik zit uiteraard aan een wortel en paar blaadjes sla….zucht…

Hieronder een impressie!

Opnamedag NET, dinsdag 24 januari 2012

1 opmerking:

  1. Het eind resultaat Was Erg duidelijk en emo.. (ook voor mij)
    thanks voor de benoeming van gewoon taart ;)

    xx

    BeantwoordenVerwijderen