donderdag 1 maart 2012

PromoZien

En zo zijn er weer een aantal weken voorbij. Weken waarin mijn lijf niet helemaal fit voelt.


De injecties werken prima, laten we dat voorop stellen. De standaard darmklachten zijn zo goed als weg. En mijn maag heerlijk rustig.
Alleen blijf ik snotteren. Begon ik het jaar al met griep, en dat lijkt maar niet helemaal weg te willen. Dan weer een paar dagen redelijk, dan weer een paar dagen snotteren. En zo loop ik de afgelopen anderhalve week als een zeehond om me heen te blaffen. Toch maar even naar de dokter ergens de komende dagen. Zoals ik vroeger altijd dacht "wat vanzelf gekomen is, gaat vanzelf weer weg", denk ik nu dat het handiger is om toch even de beste man te laten luisteren. Niet alles gaat vanzelf weer over...helaas...

Eind deze maand mag ik me weer melden in het AMC. Er zal dan een echo gemaakt worden van mijn bovenbuik om te kijken of de tumor in de lever is gegroeid. Even een controle tussendoor. Ergens vertrouw ik erop dat hij niet gegroeid is, gezien voorgaande periode, maar spannend blijft het wel!

Spannend is ook het feit dat ik online te bekijken ben. Nog niet de definitieve patiëntenfilm, maar tijdens het monteren werd spontaan een promofilmpje voor de besloten facebookgroep voor net-patienten bedacht.
Er is tevens een openbare groep op facebook waar iedereen lid van kan worden: DOEN! Maar er is dus ook een besloten groep, waarin patiënten lief en leed kunnen delen, maar ook tips, adviezen, ervaringen m.b.t. onderzoeken, medicijnen, bijwerkingen etc. Deze facebookgroepen zijn ontwikkeld door de stichting NET-groep, die werkelijk alles in het werk stelt om voor ons, de patiënten, zoveel mogelijk informatie en ondersteuning te bieden.  

Hoe vaker ik het filmpje zie, hoe meer mijn haren overeind staan. Jezelf terug zien en vooral horen...poeh....
Maar goed, dat heb ik ook bij alle vakantiefilms van de afgelopen jaren. Al moet ik zeggen dat mijn accentje wel iets verbeterd is, sinds 1993, vakantie Frankrijk op z'n plat Amsterdams. Waar ik de sjon in de sjee sjag sjakken, waar me zussie kleiner as mij was...en ik aan me auma vertelde dat we so naar MikDoonaaldsj gingen...zucht...

Hier de promo:


film is gemaakt door de stichting Net-groep  www.net-kanker.nl

1 opmerking:

 1. Lieve nicht,

  ik heb net het filmpje bekeken, en ik vind het echt dapper!
  Je zien en horen vertellen is wel even een paar keer slikken..
  Onwijs sterk van je hoe je er mee omgaat!

  Ik ben trots op je!

  xx
  je (liefste) neefje Xander ;-)

  BeantwoordenVerwijderen