maandag 19 november 2012

Klagen!

Wat ik nu aan het doen ben?? een dikke vette klachtbrief aan het schrijven naar de directie van het AMC. En daar ben ik goed in...
Hoe geweldig mijn artsen ook zijn, hoe geweldig de verpleegafdeling ook is. DE ADMINISTRATIE IS RUK!!!!!!!!!!!!!!!! met de hoofdletter R!

Ik heb natuurlijk al aardig wat meegemaakt op administratief gebied in het AMC, heb altijd vol begrip gedacht, het zijn mensen, iedereen maakt foutjes, ik zie het door de vingers, ik ben de zoveelste patient, maar vandaag was daar de spreekwoordelijke DRUPPEL die mijn emmer deed OVERSTROMEN. Excuus voor de hoofdletters, dat is om mijn frustratie te benadrukken.

Ik word net gebeld door het AMC.

"Ja goedemiddag, ik heb even een vraagje. Ik moest van uw arts uw gegevens opvragen bij het Erasmus, maar ik krijg net een fax van ze terug dat u niet als patient bekend bent? Klopt dit? Ik snap het niet"

En toen ging het licht uit.....

Mijn gegevens opvragen bij het erasmus??? hoezo mijn gegevens opvragen bij het Erasmus?
Ik ben al anderhalf jaar bij jullie onder behandeling/onderzoek en u moet mijn gegevens juist doorsturen NAAR het Erasmus.

"Ooooh dan heb ik het verkeerd begrepen"

Ik kan er een boek over schrijven, we zijn ook pas weer 2 weken verder...grrrrr....

2 opmerkingen:

  1. Lieve Jo See ik kan me voorstellen dat je boordevol frustraties zit Ik hoop echt voor jou dat het Erasmus misschien een oplossing kan bieden ? Sterkte meis en dikke kusss

    BeantwoordenVerwijderen