dinsdag 16 oktober 2012

Er zijn nog pieeeep wachtenden voor u!


Om niet in de files te staan vertrokken we vorige week na spitstijd, nuchter. Houdt nuchter voor een bloedafname in dat je ook geen water mag drinken? En tandpasta? OEPS, slik ik net een beetje tandpasta door.  Volgens Google (en dus iemand die net als ik allerlei onzin de wereld in gooit) mag je nog heldere dranken nemen. Ik vermoed dat 7-up daar buiten valt en voor de zekerheid neem ik dus gewoon maar helemaal niks. 
Nummer V0126 zie ik op mijn bonnetje staan, die uit het nummertjesapparaat van AMC bloedlaboratorium komt rollen. De verbazing is dan ook groot wanneer ik op het oproepscherm V076 zie staan. Ga mij niet vertellen dat er 50 man voor mij langs de prikmevrouw moeten. Of meneer. De laatste keer had ik een meneer die me iets te graag wilde prikken. “laat je lekkere armpjes eens even zien” “in welke wil je het liefst geprikt worden?” euhmm… “oh ik zie het al meid, wat een heeerlijke ader zit hier…” dus…jee…lekkere armpjes en heerlijke aders, dat doet je ego goed.  Terug naar het nummerapparaat; een storing, uiteindelijk had ik maar 20 man voor me en stond ik met een half uurtje weer buiten.

Vandaag zou ik de uitslag krijgen…zou ja…. De Bloeduitlsagen zijn nog niet binnen, dus heeft het geen zin de afspraak door te laten gaan. De afspraak wordt met een week verplaatst.  Het is niet anders, we hebben geduld. Al een jaar en 4 maanden...

4 opmerkingen:

 1. Jeetje Joos, denk je weer iets horen, wordt je geduld wéér op de proef gesteld door nog een week te moeten wachten. Pffff, daar wordt je toch helemaal gek van! Sterkte & hou vol hé.....komt wel goed schatje!! Dikke kus Ka X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geduld is een schone zaak hoor,............... maar poeeeeheeeeee!!! Gelukkig heb jij het geduld en de genen van je vader! ;-) LOVE - LIVE - LAUGH (and wait? ;-))
  Dikke knuf van je mams XX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje Jose, wat vervelend iedere keer dat wachten! Sterkte en zet em op! Liefs Elke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Liefje!!! succes deze week! Dikke x sje

  BeantwoordenVerwijderen