maandag 2 juli 2012

Mevrouw Kuway it is...!

Wat heb ik genoten……ik heb zooooooo’n mooie dag gehad. Wij hebben zoooo’n mooie dag gehad.


Onze families hebben zo ontzettend hard gewerkt en hun best gedaan om er voor ons een onvergetelijke dag van te maken.

Ik kreeg gelukkig de hogere dosis medicijnen waardoor ik me beter ging voelen, maar heb me rustig gehouden (al bleek dat lastiger dan gedacht) Ik moest veel uit handen geven en wat blijkt DAT KAN IK NIET ZO GOED! J (Bridezilla is my middle name...of was het control freak?!)

De dag zou lang zijn. Mij is een aantal keer door  mijn familie gevraagd of de tijd (08:00 uur verzamelen) op de kaart echt wel klopte?!
We trouwden niet alleen voor het stadhuis, maar ook voor de (Molukse) kerk. Daarnaast volgende wij ook een aantal Molukse tradities. En was er een rustpauze ingelast voor zowel alle kleintjes als mijzelf.

Halverwege de dag ging het dan ook niet helemaal lekker. Door de spanning en vermoeidheid ging mijn lijf tegensputteren… MAARRRRRRRRRRRR ik dacht “DIKKE VINGER, ik trouw maar 1 keer!” Dus ik heb tussendoor geslapen, vervolgens een pillencocktail naar binnen gegooid. En toen in combinatie met de adrenaline heb ik alles gegeven wat ik kon en gefeest tot ik letterlijk scheel zag en omviel van vermoeidheid.

De dag had alles…een lach, een traan, mooie mensen om ons heen.....het was bijzonder....en ik ben er nog hyperdepieper van. Die lach is niet van mijn gezicht te krijgen!

Mijn familie was ook flink onder de indruk van alles. Mijn neven zijn zelfs op zoek naar Molukse dames, en mijn nichtje haar vriend wil mijn schoonfamilie "lenen" voor op hun eventuele bruiloft..."jahaa je snapt toch dat ik nu ook een Molukse bruiloft wil!?"
Ook mijn schoonfamilie was onder de indruk van de manier waarop mijn familie meedeed en onder de indruk was. Ook waren ze onder de indruk van mijn oma, die zoals mijn oom mooi omschreef, binnen 3 seconden opstond waar ze normaal zeker 3 minuten over doet, nadat de familie Kuway de familie Hooites bedankte voor mijn opvoeding etc. en aangaf dat ik nu voortaan bij de familie Kuway hoor. Daar was oma het duidelijk niet mee eens. Met een vuist in de lucht riep ze naar de spreker "Het blijft mijn kleindochter! Niemand pakt een Hooites af!" hahahahaahahaha..... strakke actie, oma!

Nu net weer mijn (bil)shotje gehad, en aan het inpakken voor de vakantie. We gaan…hoe dan ook. Even bijtrekken, even het warme weer in, even genieten…
Ik heb er zoooo’n zin in!

Op onze trouwdag lag er tussen de stapel gelukswensen ook een brief van het AMC. Een gezondheidsverklaring moet ingevuld worden voor de anesthesist. En daar stond de OK-datum op: 1 augustus 2012. De verjaardag van mijn man (sjee das wennen) maar goed dat moet dubbel geluk brengen!!!

Nu eerst even eruit...genieten...en dan gaan we de volgende berg beklimmen. Het komt goed!

Hier nog wat foto's van de dag :-)

Weggegeven door mijn vader

Voor we de kerk ingaan


De bruidstaart gemaakt door mijn vader

Joarah, bruidsmeisje

 Met onze ceremoniemeester Richard


Officiele ontvangst in huize Kuway

        De tantes/nichtjes in traditionele kledingDe getuigen

 Rijst, toen eindelijk mijn jurk uit mocht, kwam er nog een halve baal uit zetten!  ;-)
4 opmerkingen:

 1. Het was een topdag!!! Ik ben heel trots op jou. Ik heb je smiddags even gezien en dacht ojeeeee. Maar toen ik jullie de voortuin door zag lopen op weg naar het park voor de fotoshoot dacht ik echt. Wow goed zo jossie (je trouwt maar 1x) en trots op je man (nou echt even wennen) die heel lievedevol en geduldig, terwijl je compleet beroerd op bed zat met een huis vol familie op de onderste verdieping en in de tuin, gaat het schat neem je tijd, rustig aan! Wow wat is het toch een lieverd! (je ben getrouwd met een bijzondere man!) Have fun en geniet van jullie welverdiende vakantie.

  En inderdaad het komt goed!

  big kis Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. he joos,
  toch getrouwd wie had dat ooit gedacht 15 jaar geleden dat je in Amstelveen kwam werken
  goh wijffie wat zag je er mooi uit en vooral je kleine meisje geniet van je honeymoon en heel veel sterkte 1 augustus wat zagen jullie er allemaal mooi uit en wat een taart kanp hoor van je papsje heel veel geluk voor jullie 3-tjes en dikke kussen van ons eef en diaan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haahah Nou echt he Diaan! Dankjulliewel!! Een hele dikke kus terug

   Verwijderen