donderdag 27 oktober 2011

Voortgang

En toen waren we ineens twee weken verder.

In die weken is er niet veel op medisch vlak gebeurd. Wel nog even mijn arts gesproken. Ze gaan dus inderdaad nog eenmaal in mijn maag kijken. Daarna zal ik een gesprek hebben met de leverchirurg en de chirurg die gespecialiseerd is in NET. Er wordt toch ernstig over een operatie nagedacht.
Iets waar ik wel en niet naar uitkijk. Wel zo van dan is het maar weg, maar heftig blijft het wel. Het is niet zomaar een operatie. Het risico moet goed afgewogen worden tegen wat het oplevert.
Maar goed, eerst dat gesprek aangaan, dan weet ik pas waar ik aan toe ben.
Het verdere verloop richting een behandeling lijkt met de week te veranderen, dankzij de complexiteit van deze tumor.
Maar goed, nu eerst wachten op een uitnodiging voor een maagonderzoek.

Vanmorgen ben ik bij de dermatoloog geweest. 1 bultje op mijn hoofd en 1 bultje op mijn kuit zijn verwijderd. Het prikje was even een scherp branderig pijntje, maar dat trok snel weg en daarna heb ik niets meer gevoeld. Mijn hoofd bloedde wel heel erg en ik voelde het dan ook gezellig langs mijn voorhoofd stromen. Heerlijk! Echt iets voor mij... ademhalen...blijven ademhalen (dit geldt nu ook voor Sonja..)
Gelukkig lag ik, dus omvallen ging wat lastig. Ik mag de komende 2 weken niet sporten in verband met het helen van mijn kuit. Nou dokter, DAT gaat goedkomen hoor! :-)
Over 2 weken de hechtingen laten verwijderen door mijn huisarts en dan 21 november de uitslag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten