woensdag 5 oktober 2011

Die CT pakken we op dezelfde dag mee

Ik werd van de week gebeld dat ik maandag ook meteen de CT-scan heb. Daarmee zullen ze bekijken of en hoeveel de 2 tumoren in mijn lever gegroeid zijn. Aan de hand daarvan kunnen ze weer beter bepalen wat de vervolgstappen zullen zijn. Ik vermoed wel dat de uitslag op zich laat wachten, volgens mij staat daar een standaard van 10 dagen voor.

Maandag wordt dus een ziekenhuisdag, mooi drie vliegen in 1 klap.

2 opmerkingen:

 1. Hallo José,
  Het is een genot (ondanks het onderwerp) om je blog te lezen. Ik vond hem via de website NET. Mijn man ondergaat op dit moment allerlei onderzoeken. Vandaag een endoscopie. Veel rode plekken in slokdarm, maag en daaronder. Dat wat jij juist niet hebt. Hij had al sinds maart diarree, inmiddels wondjes op zijn voorhoofd, opvliegers, hoofdpijn, dodelijk vermoeid. Ik ben zelf bestuurslid bij de SPKS (ooit slokdarmkanker gehad) en een vrijwilligster wees me op NET. Daar kwam de arts niet op. Dus nieuwe onderzoeken geëist. Jouw blog is ontzettend belangrijk. Je verhaal is een herkenning (ook al ben ik daar niet blij mee) waar ik meer mee kan dan alle medische informatie. Ik hoop dan ook, dat je door zult gaan met schrijven, want zelfs als het maar een paar (vreemde) mensen zijn, die het lezen, dan nog is het heel waardevol. Ik wens je het allerbeste toe, ik hoop dat de hoofdtumor snel gevonden zal worden! Veel geluk met je prachtige dochter (en haar vader)!
  Groeten,
  Reina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hai Reina,
  Dank voor je mooie woorden! Het is toch fijn om te weten dat het gewaardeerd wordt, al is het maar door 1 persoon. Een spannende tijd dus ook voor jullie. Ik heb zelf ook veel gehad aan de website van net-kanker. Inderdaad de herkenning, ook al wil je het liever niet herkennen. Ik blijf schrijven. Heel veel succes, sterkte en geluk de komende tijd!
  Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen