zondag 21 augustus 2011

Vive la France

Na een aantal uur rijden, een overnachting in Beaune, opnieuw een aantal uur rijden zijn we in het Franse Le Muy.
Onderweg nog wat slimme opmerkingen als "nou je kan wel zien dat het een lesauto is" "Schat dat is de L van Luxemburg". Gelukkig weet ik nu wel dat 'rappel' waarschuwing betekent en dat het geen HELE grote stad is :-)
Joarah heeft de reis goed doorstaan, voornamelijk met ogen dicht en lachend. Knap, want haar mama had het zweet op de bovenlip en de tranen in de ogen. Met elke zoveel kilometer liep ook de temparatuur een graad op. En wat een eind. Dat was toch even iets anders dan vroeguh..toen we achterin bij papa en mama zaten, en geen idee van afstanden hadden.

Maar goed, we zijn er. Vanmorgen even boodschappen wezen doen bij Geant, dat zal vast heeel groot betekenen, want groot is het. Je kan er bijna een dagje uit van maken :s

Nu lekker op onze veranda met een koud drankje en de thermometer geeft 38 graden aan (IN DE SCHADUW!)
Komende dagen blijft het mooi, dus hopen dat ik me goed blijf voelen dan kunnen we naar Cannes, Saint Tropez, de watervallen van ben de naam even kwijt en het strand van Frejus.

Anderhalve week genieten.....even geen medisch geneuzel. Jammer dat mijn buik ook mee moest, maar goed, dan drijven we wel weer lekker in het zwembad ;-) Elk nadeel heb.....

Tot over anderhalve week...!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten