vrijdag 5 april 2013

Geen bericht is goed bericht, wel bericht -> ook goed :)

Inmiddels zitten we vandaag op 25 weken. AAAAAAAAAH zo snel!?!?!?! Ja, zo snel!
En dan moeten we nog Joarah's kamer af maken, in de babykamer klussen, opruimen, en nog een keer opruimen, babyspullen kopen, oh en nog een keer opruimen en de komende weekenden zitten een soort van vol, en opruimen en oh mijn hemel, ik moet bijna bevallen!!!!!
Wat was het leven toch simpel bij de eerste zwangerschap. Je weet heus wel dat het zeer doet, maar naast de hoop dat jij de eerste vrouw op aarde bent die pijnloos een kind op de wereld zet, weet je dan gewoon ook nog niet dat het ZOOOO'N zeer doet. Ach ja, de zwangerschapshormonen werken extreem goed. De tumor-hormonen zijn daarentegen op vakantie, dus in de hoop dat het daar bevalt en ze besluiten niet terug te komen (tegen beter weten in) geniet ik tussen alle stressmomentjes ook heus wel.
Wat extra vocht op alle mogelijke plaatsen, een blaas die als trampoline wordt gebruikt, hysterische huilaanvallen en een bekken dat allesbehalve soepel werkt, wie geniet daar nou niet van. :-)
Nog maar 15 weken en wat is 15 weken op een mensenleven!?! Wat zeg ik? 15 weken?? Dat zeg ik...oooooh we moeten nog opruimen en en en......!!!2 opmerkingen:

  1. Lieve Jose die kamers opruimen komt vast wel goed en de rest zoiets als bevallen gaat ook wel lukken :) sterkte met de laatste weken xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Stoppen met opruimen! Ga lekker samen met die NET-beesten even op vakantie. Met zulke ouders en zusje wordt het al een opgeruimde baby. Dat lijkt me veel beter! Geniet vooral met elkaar X

    BeantwoordenVerwijderen