woensdag 30 januari 2013

Onverwachte wending

En toen was er blij nieuws. Heel blij nieuws. Heel heel heel blij nieuws. Onze dochter wordt niet alleen aanstaande donderdag 2 jaar, maar over zo'n 5,5 maand wordt ze grote zus.
Voor ons was dit één grote verassing, maar blijer had je ons niet kunnen maken.
Ook was er even wat angst, want kan het allemaal wel, en ga ik me straks lichaamsgewijs weer zo beroerd voelen als in 2011. Maar ik voel me op het moment gelukkig goed en mijn arts heeft ons ook gerustgesteld in die zin dat het kan én dat wanneer ik nu klachten mocht krijgen, ze weten wat er speelt dus er ook iets aan kunnen doen. Daarnaast hoef ik niet bang te zijn dat de uitzaaiingen nu wel ineens extreem gaan groeien. Mijn lichaam is blijkbaar goed genoeg om dit aan te kunnen. 
Het plan de boel in de gaten/stabiel te houden met eens in de zoveel maanden een scan en bloedcontrole én medicatie was ook zonder zwangerschap ingezet. Ze kunnen op het moment niks anders, zoals ik in mijn vorige update al aangaf.
De komende maanden dus even geen ziekteverhalen, maar vol overgave genieten van mijn zwangerschap, van dat ik me goed voel, met af en toe een zorg tussendoor….

6 opmerkingen:

 1. Nogmaals van harte gefelicteerd! Fantastisch nieuws om te lezen! Groetjes Elke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaaaaaaaaaaa nu ook op je blog! Wat is het toch tof man!!! Had ik al 100 gezegd dat ik zoooooo blij voor jullie ben?! ;-)
  Dikke x Sje

  Ps: die pindarotsjes, spek en salmiaklolly-date komt er wel he?!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yes! Hartelijk gefeliciteerd!!! Xxx Aagie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Jose van harte gefeliciteerd wat een leuk nieuws !! lekker positief. Ga er lekker van genieten meid dikke kusss

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fantastisch nieuws, José. Hartelijk gefeliciteerd!! Ook gefeliciteerd met de verjaardag van jullie dochter.

  Hartelijke groeten, Marco.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een hele late digitale reactie.. maar kan het niet laten om toch iets te schrijven JEAHHHHOE!!!!!!!!!! Ben zo blij voor jullie en voor mezelf weer een neefje of nichtje erbij.

  x ma

  BeantwoordenVerwijderen